Nästan hälften packat

Det är mer arbete med att bara få ner saker från väggarna än vad jag trodde det skulle vara. Hemmabiosystem, takfläktar, kablar och annan el. Men nu är det mesta av det nere och stora delar av lägenheten är återställd. Kvar är innerdörrarna och förrådet i lägenheten. Och även om dessa två saker är relativt stora så bör de klaras av på mindre än en dag.

Även om inte mycket blev packat igår så blev det organiserat så jag kan köra på med packningen. Det ytterst bra vädret igår gjorde att jag kunde plocka in sakerna från balkongen och förbereda dem för flytten. Förrådet i källaren är nästan tömt nu (bortsett från högen med flyttkartonger) och saker som skall monteras upp igen. Det jag ännu inte har gett mig i kast med är köket. Till vilket det kommer att gå en hel del flyttkartonger. Men där har jag 100% koll på vad som skall packas och hur det skall packas.

Problemet med att packa på påsken är att högen med saker som skall slängas bara växer utan möjlighet att åka och slänga det. Den börjar bli väldigt stor och är lite i vägen för allt. Men nu i veckan skall jag ta mig hem i tid för att svänga förbi återvinningen innan den stänger för dagen. Troligen blir det att lämna mina tavlor där också då exakt noll personer har hört av sig om dessa.