Konstiga känslor

Nu är väl snart halva lägenheten nermonterad och nerpackad och börjar bli lite otålig på att det fortfarande är lite mer än 4 veckor kvar tills jag faktiskt flyttar. Samtidigt så tar jag mig tid att åter igen gå igenom saker som jag bara släpat med mig i väldigt många år. Idag så blev både min PS1 och min regionsfria DVD spelare lagda till högen med saker som skall slängas. Imorgon står “datorgrejer” och “elgrejor” på tur att få sig en utrensning.

Men även om jag otåligt vill flytta nu på direkten så kommer det ibland väldigt sorgliga känslor att lämna lägenheten som jag bara för 6 månader sedan fick klar med tapetsering, rumsbyte och inredning. Följt av minnen från alla mina flyttar de senaste 5 åren och att jag inte rotat mig ordentligt på så pass länge. Och att åter igen sitta i en halvtom lägenhet med saker i lådor och leva väldigt spartanskt känns också jobbigt. Interna konflikter minst sagt.

Skattebeskedet kom även idag. Alltså brevet på posten och inte bara att man kunde kolla online. För första gången sedan 1997 (ja, 19 år sedan) har jag fått restskatt. Ingen supermassiv summa direkt men ändå att det känns. Inga extra pengar till midsommar utan jag måste nu sätta in några tusen till staten. Dock så får vi se hur det blir med avdraget för resor till och från jobbet. Där kan finnas några kronor att hämta.

1 comment

    • Anonymous on March 27, 2016 at 21:28

    om du levererar din PS1 hit så bjuder jag på mat och en omgång RR2!

Comments have been disabled.