Försäljning pågår

Bokhyllorna hittade en köpare på mindre än 2 timmar. Det var faktiskt den enda köparen som hörde av sig, så man får väl säga att jag hade väldig tur. Men borta är de och det är ännu tommare i lägenheten.

Det stog något här tidigare i alla fall.

Det stog något här tidigare i alla fall.

Men det känns bra. Nu är det bara de flesta av mina tavlor som skall säljas. De är fotade och nu gäller det bara att skapa en annons till blocket. Många av dem har hängt med länge och stannat kvar främst för att jag behövde det för alla mina rum.

Veckan som gått har varit väldigt aktiv. Inte så mycket på jobbet dock då vi har haft repstopp utan det har varit på eftermiddagarna och kvällarna. Fyra banker har utvärderats av oss. Frågan är vem som har kunnat ge bäst ränta och vem som kunde ge bäst lösning för vår ekonomi. Valet föll på Länsförsäkringar (eller Dalarnas i vardagligt tal).

SEB föll bort tidigt med dyraste lösning och minst rabatt på lånet. Och ett väldigt dåligt bemötande faktiskt. Vi var båda ytterst besvikna på just den banken efter det mötet.

Swedbank och Nordea höll i länge med väldigt bra erbjudanden men skillnaden i rabatter och andra billiga lösningar så var det ett relativt enkelt val. Även om känslan för både Swedbank och Nordea var bättre för oss båda så är det svårt att sätta närmare 4000 kr i besparingar per år genom att välja någon annan bank mot denna känsla.

Och ärligt talat. Hur mycket kontakt har man egentligen med “sin bankman”. De får ta jobbet med att lägga upp lånen, fixa lagfart och pantbrev sen tänker vi flytta alla lån till Danske Bank som mitt fack har ett väldigt bra erbjudande som lägligt blev klar bara för någon vecka sedan.