Våren är här

Det känns i luften att vintern är över. Visst det kan säkert komma lite snöblask och en dag eller två med en temperatur väl under nollan. Men jag tvivlar på att det får vara så länge.

Med våren så kommer flytten. Lite mindre än fem veckor kvar tills vi får nycklarna och min packning går relativt bra. Tar det lugnt men ser ändå till att 1-2 lådor packas varje kväll och lite saker som skall ner från väggarna blir fixade. En helg framöver kommer jag behöva fokusera på att få mycket gjort men till den dagen så vill jag inte stressa. Bokhyllorna är ute till försäljning på blocket sedan några timmar och efter mycket tänkande och lite rådgörande med T så kommer jag inte att sälja mitt skrivbord.

Det får hamna i förrådet så länge och det kan komma en dag jag säljer det, men just nu så har jag svårt att skiljas från något som varit min centrala plats i mitt hem i över 10 år. Känns väldigt konstigt att ett skrivbord kan vara så viktigt för en.

De närmaste dagarna kommer det att bli mycket samtal med banker. Inte mindre än 4 st skall vi besöka och alla skall de få en chans att sälja in just deras bank. Även om smidighet när det gäller vardagsekonomin är viktigt så är räntan på lånen ännu viktigare och det som kommer att avgöra. Kommer bli väldigt intressant. För den som är lagd åt det hållet…

1 comment

    • Anonymous on March 17, 2016 at 00:05

    yay, the desk stays!!!! woot woot!

Comments have been disabled.