En stor dag

I tisdags var en stor dag för mig. Jag fick hjälpa O med matteläxan och det gick riktigt bra. Inte det lättaste att få lov att hjälpa till men jag är både glad och tacksam för att det hände. Har varit lite stöd i vissa läxor tidigare även med V, men detta var första gången som bara jag hjälpte till. Så ett ögonblick jag sett fram emot att kunna hjälpa barnen och inte bara avlasta T med matlagning och plocka in/ur diskmaskinen.

Packningen pågår annars för fullt och hela fem kartonger har blivit nerpackade. Främst för att jag behöver tömma bokhyllorna så snart det bara går och få ut den på blocket. Det har varit en plågsam väg men jag har till slut kommit till insikten att många saker får helt enkelt inte plats. Förutom bokhyllan så skall de flesta av mina tavlor säljas och även mitt skrivbord som helt enkelt inte får plats. Det är för stort.

Just skrivbordet är svårt att skiljas med då det har varit med mig så länge och har varit “min plats” när jag varit hemma. Det är där jag gjort nästan allt med mina datorer, sett på film och serier samt bara suttit och slappat i slutet av dagen. Får se om någon vill köpa det. Inte det vanligaste som folk köper idag med tanke på hur man använder datorer idag.