Flytten påbörjad

Det var inte mycket som krävdes för att flytten skulle kännas som att den var igång. Det räckte med att demontera köksbordet för att den känslan skulle komma. Så sekunden detta hände var det liksom igång.

I sina beståndsdelar

I sina beståndsdelar

När väl bordet var borta i köket så började det direkt eka där inne. Så tomt. Så ihåligt. Så redo att bli fyllt av flyttkartonger. Bordet kördes till T då hon sålt sitt och hon behöver det mycket mer än mig de närmaste 6-7 veckorna tills vi får nycklarna i våra händer och har flyttat. Så det blir att äta vid datorbordet.

Efter mycket funderande och en hel del ångest så har jag kommit fram till att jag måste sälja mitt skrivbord. Det är helt enkelt för stort och kommer att ta för mycket plats att förvara tills den dagen jag eventuellt skulle kunna montera upp det igen (absolut tidigast om typ 5-6 år). Så det skall ut på blocket. Fast kanske inte före flytten. Vi får se. I samma veva kom jag fram till att mina bokhyllor inte heller får plats hur vi än vänder och vrider på väggarna så även de skall säljas. De hoppas jag dock blir sålda innan flytten.

Och för att sälja dem så kunde jag ikväll inte hålla emot. Detta hände:

Första kartongerna packade.

Första kartongerna packade.

Två kartonger med plast. Eller DVD filmer. Allt beror på hur man ser det. De kommer nog inte att se dagens ljus på väldigt länge, så jag skrev lite nogranare på post-it lapparna vilken som innehöll vad. Men nu är det gång. Skall dock ta det lite lugnt. För det är ju ändå många veckor kvar.

1 comment

    • Anders on March 10, 2016 at 00:52

    sälj inte datorbordet än… du måste ju äta på något också…

Comments have been disabled.