Som väntat

Tar man hand om en sjukling så blir man naturligtvis sjuk själv. T mår mycket bättre men jag fick en släng av något som är en kombination av influensa och förkylning. Exakt vad är osäkert men det är lite hängigt i huvudet. Dock så är det på gång att försvinna, så en natt sömn så lär det vara borta och jag är så frisk man kan vara. För att vara jag alltså.

Även om det blev en hel del hemmatid med en sovande T så var tiden ändå värdefull och viktig för mig. För vi kan inte alltid vara starka och stora. Ibland måste man vara liten och svag. Det sköna är att känna att det är någon som tar hand om en när man är det senare.

Dock var vi ute lite. I lördags till Ikea för att titta på och fundera på garderober (och allt annat roligt) samt idag var vi ute på Slätta (området där huset ligger heter så) och traskade omkring för att orientera oss lite. Hitta busshållplatser till barnen och hur man enklast tar sig till dem från huset. Vi var även inne på Ica som ironiskt nog är större än den enda Ica butik som finns i Hedemora. Och mitt nya “Slemmis”.