Full fart framåt

Besiktningen av huset gjordes i onsdag. Nästan 3 timmar var vi där och fick en väldigt grundlig genomgång av huset och vad som har hänt med det. Men framförallt så noterades saker som behövde göras “inom en snar framtid”. Främst är det målning på utsidan och inga direkt gigantiska åtagande. Skrapa och måla fönster är ytterligare ett. Och då det inte är direkt stora ytor är det ju fullt möjligt att köpa in den tjänsten. Den större delen av det som skall målas sitter ju en våning upp.

T har fått sin lägenhet såld innan visning så allt har flutit på väldigt väl. Nu är det bara väntan på att vi skall få nycklarna den 15 April, sedan blir det att flytta samman våra två bohag.

Fokus för helgen ligger dock inte på hus, renovering, möblering eller färger utan på T som mår lite dåligt. Vila, värme mat och lite frisk luft mellan varven är vad som är ordinerat och jag skall se till att det blir så. Då det snart är dags för frukost så skall det göras lite kaffe och sedan blir det troligen brunch på Ikea.