Nästan två år

Jag var försiktig och försökte så långt som det bara gick undvika detta men igår så gick det inte längre. Var tvungen att skriva en avvikelse på mig själv då jag både snubblade och slog huvudet i en balk. Så nu är jag officiellt en del av Bolidens olycksfallsstatistik.

Hjälmen tog hela stöten men musklerna i nacken fick sig en lite chock med lite smärta som följd. Lite voltarensalva på nacken och en natt sömn så har det gått över och man är redo för en ny dag. Får se vad man skall göra idag. Går allt som planerat kan jag bli klar med en uppgift som jag jobbat med sedan i oktober, vilket skulle vara väldigt befriande.

Imorgon lär det inte bli så mycket jobbande. Vi skall besiktiga huset och även ta lite mått extra mått så vi lite mer kan planera var allt skall stå. Om än tillfälligt. Själva besiktningen är jag inte orolig för men det kommer att kännas tryggare att vi har fått den gjord.

2 comments

  • Anders on February 23, 2016 at 19:30

  vilka åtgärder ska ni ta för att undvika att olyckan händer igen? 😉

  • Linus on February 24, 2016 at 09:38
   Author

  Se till så att jag inte är ute i verket igen. 😀

Comments have been disabled.