Husägare

Efter några väldigt intensiva veckor och funderingar så är papperna i min hand. Eller våra händer för att vara exakt. Ett massivt beslut och åtagande men det känns helt rätt. Ingen nervositet eller så, utan jag ser bara fram emot den dagen i Maj som vi får nycklarna och huset är för evigt vårat.

Nu gäller det bara att inte dras med i för mycket renovering utan att ta det lugnt och göra saker i sin takt. Men det finns för mycket idéer och en lite för stark vilja att göra på ett visst sätt. Så det har tyvärr gått ut över T lite. Inte det lättaste att ställa om efter att (i princip) levt ensam i närmare 16 år och nu kommer att ha en hel familj som bonus.

Som med allt så har denna interna vulkan lugnat ner sig nu. Behövde bara få det ur kroppen och som den ingenjör jag är, göra upp en plan. Här har faktiskt OneNote från Microsoft visat sig vara ett väldigt bra verktyg. Snabba notiser, enkelt att organisera lite lätt lösryckta tankar och väldigt fritt i hur man lägger upp text och bilder. Funderar lite på att börja använda det i arbetet istället för mitt anteckningsblock. Fast då behövs en platta. Skall fråga IT om det är möjligt.

Utöver den stora händelsen i veckan med kontraktsskrivning så var gårdagen en väldigt viktig tillställning för mig. T och barnen var på besök hos mig i Hedemora. På schemat stod det att baka semlor, spela lite spel och äta mat som jag planerat. Det gick hur bra som helst, trots att jag hade väldigt uppskruvade förhoppningar. Kanske lite för mycket. Så nu är jag lite besviken på mig själv, då det inte blev så mycket tid att umgås. Jag stod väldigt mycket i köket och fixade. Men det går bättre och bättre med barnen även om jag igår insåg exakt hur dåligt förberedd jag är inför detta.

1 comment

    • Anders on February 23, 2016 at 19:31

    Det kommer gå BÄST! så är det… det har jag bestämt och jag tror att många delar den bestämmelsen

Comments have been disabled.