Idag är dagen

I skrivande stund, tidigt på morgonen för den nyfikne, så är det bara 12 timmar kvar tills att jag är husägare. Och det är inte bara husägare, utan ett hus jag kommer att äga gemensamt med min älskade T. Skräckblandad förtjusning med lite otålighet är de känslor som rusar genom kroppen.

Denna sista natt innan vi skall skriva på så har jag faktiskt fått lite sömn. Något det har varit brist på de två dagarna innan. Natten till både måndag och tisdag blev det max 4 timmar med sömn, så att jag nu fått till nästan 7 timmars sömn gör att allt känns lite bättre.

Kom till och med iväg och träna igår, vilket säkert hjälpte till med nattsömnen.

Idag blir det att jobba halva dagen, sedan bär det av mot Falun för att skriva på papper. Och imorgon skall jag säga upp min lägenhet och allt som det innebär. Packning och flytt måste börja planeras. Saker som vi inte skall ha i huset skall kasseras. Det är ju två bohag som skall fogas samman till ett nytt hem.

Och som en notis. Min speldator är nu klar att köra.

Svart och slimmad speldator... går ju att använda till annat också...

Svart och slimmad speldator… går ju att använda till annat också…