Hus!

Nu är det verkligen på gång.

Husköp.

Att flytta samman med T och hennes tre barn O, V, I. Det växlar mellan skräckblandad förtjusning och otålighet att det redan skall vara gjort. Måste ju vänta hela vägen till den 2:a Maj för att få nycklarna och att det skall bli vårat. Men jag är både nöjd och taggad. Tekniskt sett har vi ännu inte ett kontrakt men det kommer att bli någon gång nästa vecka hoppas jag på. Och sedan är det besiktningen.

Att det är en stor förändring är inget att hymla om. Jag får förutom T även tre tonårsbarn på köpet varannan vecka med exakta samma (nästan i alla fall) beteende som jag själv hade som tonåring. Och 8 mil att pendla till jobbet. Inget som avskräcker dock. För det är lätt ekonomiskt försvarbart förutom det lilla faktum att jag får bo och leva med min älskling.

Och med barnen så börjar det lossna lite. Ibland så glömmer de bort att jag är “nykomlingen” och då känns det väldigt bra. Men det är ett maraton som kommer att pågå några år innan det är normalt. Så det är bara att hålla i hatten och rida ut stormen.