Spa i Orbaden

Då har man besökt ett riktigt spa för första gången i sitt liv. Tidigare har det endast varit relax avdelningar på badhus som i sig har varit trevliga men inte riktigt ett spa. Dock var ju fokus på T’s mamma och att fira hennes 60-års dag och det var en riktigt trevlig tillställning på så sätt. Först lite bad följt av en middag på kvällen med trevligt sällskap från hela T’s familj.

Och vilken middag sen. Ytterst god förrätt och huvudrätt följt av en efterrättsbuffé som man naturligtvis åt på tok för mycket av. Massor med godsaker, choklad, ost och kex. Var så pass mätt att hotellfrukosten på söndagsmorgonen var svår att gå loss på ordentligt. En sak på buffén blev ett stort begär efter. Deras vatten/te kokare.

Definitiva hööööver begär efter denna.

Definitiva hööööver begär efter denna.

Är normalt inte så mycket för äldre utseende på vattenkokare (den stora nedre delen) men kombinationen av den och den lilla kannan (den övre delen) som hölls varm med väldigt starkt te var och är väldigt vacker.

En sak som jag inte riktigt förstod men blev tydligt instruerad att ha hemma i ett framtida boende till T var produkterna från Kerstin Florian. Schampo, balsam och lotion och allt annat som finns. Inte det billigaste direkt, men vad för man inte för kvinnan man älskar. Själv kör man på med sin Axe som vanligt…