Seinabo Sey

Konserten i onsdags med Seinabo Sey var inte dålig. Ej heller bra. Hade lyssnat lite innan så jag visste vilken typ av musik som väntade men tyvärr så var det inte lika bra live. Hela upplevelsen var tyvärr lite av en besvikelse då de gjorde för mycket “show” av det hela med lampor som blinkande och störde. Sedan var hon så pass lågt mickad att det enda man egentligen hörde var trummor, bas och keyboard. Lite av en besvikelse tyvärr.

Dock är jag inte besviken av att ha varit där man måste ju uppleva nya saker och inte all musik kan vara bra. Enligt mig då…

På husfronten har ett nytt intressant objekt kommit ut på marknaden. Faktiskt ett identiskt parhus som jag var och tittade på i december. Mycket bättre renoverat även om det är lite “trångt” runt huset. Visning är i alla fall bokad så vi får se vad som händer.

Det stora eventet för idag är dock Orbaden och ett 60 års firande. Det tar 2 timmar att köra dit och väl där blir det lite slappande och lite badande. Middag på kvällen och nästan det bästa på morgonen efter. Hotellfrukost.