Förväntansfull vår

Man har klarat sig igenom Januari och ser fram emot en väldigt spännande vår. Det är mycket på gång. Redan imorgon så får jag en upplevelse i form av Seinabo Sey i Gävle. Har tjyvlyssnat lite men har försökt hålla mig ifrån att lyssna för mycket då jag vill få höra allt live från början. Skall se till att njuta till max. Har biljetter till en konsert till nästa helg, så det blir mycket ny musik. Båda var julklapp från T.

Sedan blir det 60 års fest för T’s mamma nu till helgen i Orbaden med lite bad, god mat och övernattning med hotellfrukost. Har redan träffat de flesta av T’s syskon och deras barn men nu tillkommer det några till.

Det största som jag ser fram emot är min framtida flytt till Falun. T och jag har bestämt oss för att börja leta boende tillsammans då jag spenderar mycket av min tid hos henne. Än så länge har det blivit två visningar och ett av husen föll vi för. Dock begärde de på tok för mycket så vi letar vidare. Men det är många fler hus på väg ut på marknaden och ingen av oss har något emot om det måste renoveras lite. Rätt vad det är så dyker rätt hus upp till rätt pris.