Äventyr på isen

En relativt lugn helg avslutades med uteaktivitet och att jag provat på något helt nytt: långfärdsskridsko.

Lite nervöst var det i början och jag for inte fram i direkt hög fart. Det var mest stakande även om jag mot slutet vågade på att ta några skär. Men kul hade jag med T och hennes dotter V. Ibland så for de bara iväg och lämnade nybörjaren att sakta ta sig runt den 5 km långa banan. Dock kom de alltid tillbaka eller stod och väntade på mig lite längre fram.

Runt sjön tog jag mig och det finns ingen direkt ursäkt att inte prova det igen. Har fått låna utrustning och det enda som behövs är ett par bättre underbyxor. Det blev lite bulkigt med mjukisbyxor. Får titta in på stadium eller liknande på fredag eller lördag.

Kanske blir det ut på isen igen redan nästa helg om vädret är bra.

Så här “elegant” såg jag i alla fall ut.

Lite vilopaus mitt ute på sjön.

Lite vilopaus mitt ute på sjön.

Jupp, jag försökte posera...

Jupp, jag försökte posera…

1 comment

    • Anders on January 28, 2016 at 16:26

    fan va nice.. långfärdskridsko var länge sen.

Comments have been disabled.