Mer rensat

Det stannade inte vid julen och alla dess saker utan i min iver att få klart projekt så monterade jag isär min gamla datorförvaring och tog den till tippen. Denna sak som jag tillbringade massa timmar på att planera, bygga och modifiera ett antal gånger. Nu är den på gång att bli flis. Men det kändes skönt att bli av med den. Nu kan jag bygga upp den garderob som ligger i platta paket för att förvara mitt lego.

Jobbveckan har annars löpt relativt lugnt. Har nästan hunnit klart med att gå igenom alla mina projekt och så länge inget oväntat händer imorgon kommer jag att bli klar med genomgången då. Kommer att kännas så otroligt skönt.

Provar även ett nytt program för att hålla koll på alla mina projekt. Asana heter det och är helt webbaserat, men än så länge är det väldigt lätt att använda och har precis de funktioner jag saknat i mitt nuvarande program. Det finns en app till telefonen också, men jag gillar webbgränssnittet lite bättre. Gratis är det också, vilket inte är helt fel. Och det går att samarbeta med upp till 15 personer i ett och samma projekt innan det börjar kosta.

Förhoppningen är i alla fall att genomgången och detta program skall göra det lite enklare att strukturera mitt arbete i vår så inte jag går i väggen själv.

2 comments

  • M.P. on January 22, 2016 at 09:43

  Jag ska helt klart också prova att använda mig av Asana för att se om det kan hjälpa mig att få koll på allt som jag behöver göra i mina olika projekt.

  • Linus on January 22, 2016 at 22:15
   Author

  Kan rekommendera det starkt faktiskt. Ju mer jag använder det, desto mer gillar jag det. Framförallt att det inte är en app på datorn utan ett väldigt smidigt gränssnitt.

Comments have been disabled.