Städat ut julen

Det tog inte många minuter (60 för att vara noggrann) att städa bort allt julpynt och packa ner det i lådorna. Det som avgjorde mest var att jag inte hade en julgran i år, för då hade det definitivt tagit längre tid. Men snabbt och enkelt var allt nere i lådor igen. Hade inhandlat en ny förvaringslåda igår och det hjälpte enormt med att få ner allt. Annars hade de där 60 minuterna lätt kunnat bli 120 minuter bara för att pussla ner allt. Inte för att det var mycket plats över. Har fortfarande mängder med julpynt.

Med dekorationerna nere så är tyvärr lägenheten igen lite kall och “öde”. Stora tomma ytor och inte så mycket varma färger. Kommer att ta några dagar att bli van vi detta igen. Framförallt så saknar jag ljuset i vardagsrummet och i köket. Får fundera på om det går att lösa på något bra men framförallt billigt sätt. Med alla kostnader som jag haft på bilen får det bli att lugna sig lite med inköp.

Ny arbetsvecka imorgon. Får se hur det går. Borde ha en relativt lugn vecka ändå.