Snart åter till södern

En liten snabbweekend i Luleå drar nu mot sitt slut. Har varit riktigt trevligt att se Luleå igen, fast jag saknar det mindre och mindre varje gång jag är tillbaka. Några restauranger som man längtat efter att besöka, lite affärer som man gärna handlat i och universitetsområdet. Var till och med inne på slemmis och handlade! Bara det!

Har fått ut min dator från Ludd så mot slutet av denna månaden kan jag börja sätta samman den och resten av mitt arbetsrum som nu väcks till liv igen. Kommer bli intressant att se hur det artar sig denna gång. Det kanske blir använt mer denna gång när jag faktiskt har en stationär dator där inne och inte behöver koppla upp den bärbara hela tiden. Plus att det skall bli kul att testa Windows 10.

Den största förändringen är dock att jag “råkade” skaffa en användare på Instagram. Tydligen måste man ha det om man skall bli accepterad i T’s familj. Det och inte slå dem alla i bowling. För då blir man utröstad. Precis som i Robinsson. Skall försöka integrera mina bilder från Instagram i bloggen, men jag får se. Håller kontot privat än så länge tills jag lärt mig hur allt fungerar och vad alla knappar gör.