Nytt år, nytt lugn

Helgen som gick har varit så avslappnande som det bara har kunnat vara. Hade T på besök och vi tog det mest lugnt i soffan, åt både gott och nyttigt, var och tränade två gånger och bara återhämtade oss. Välbehövligt var det efter julhelgens stressande och resande.

Med ett nytt år kommer ett nytt psykbryt, eller månad/års rapportering, som skall klaras av. Tjuvstartade redan på nyårsdagen och även lite i söndags så dagens insats blev relativt lugn. Nu är det bara en massa småsaker som skall göras löpande, och dessa brukar gå relativt fort. För på torsdag bär det av norrut till Luleå och snön.

Ja, lite snö har vi fått i dalarna men jag vill ha mera.

En av mina datorer som står på ludd skall hämtas hem och samtidigt så tänkte jag visa Luleå för T. Platsen jag levde och ställde till med lite oreda på i 12 år. Skall bli riktigt kul faktiskt att se hur staden har förändrats men ändå är sig lik. Så nu hoppas jag mest på bra väder när vi kör och att det blir “klart och kallt” när vi väl är på plats. För Luleå gör sig bäst när det är snö, sol och minusgrader.