Bluhärg dag

Måndag. Mitt i julledigheten. Jag skall jobba. Vad skulle kunna gå fel??!?

Allt.

Det började ju lugnt, men på slutet av dagen så hade jag haft telefonen klistrad vid örat större delen av dagen, felsökt kritisk utrustning med en dansk och påbörjat sätta samman en plan för hur jag skall lösa det kaos som kommer att uppstå med rapporteringen. Ville bara dra täcket över mig när jag kom hem. Planen var att träna men den gick om intet. Får se vad det blir idag.

Och idag skall bilen kosta mig mer pengar. Min trasiga ruta skall bytas. Inte lika störigt som de andra sakerna som betalats under hösten då jag måste ha en bil som går att köra med. Lite svårt att fota sprickor i rutan, men jag gjorde ett försök.

Sprucken ruta

Sprucken ruta

Frågan är bara om lånebilen är ledig så jag kan ta mig till jobbet idag. Frågade inte i förväg och tanken var att ringa igår om det. Men då var jag ju fullt upptagen med att ha jobbtelefonen i örat så blev det inte av. Få se vad som sker när jag lämnar av bilen.