Julmat upp över öronen

Två dagar med julbord som innehållit på tok för mycket julmat och till det godis, glögg, lussebullar och allt annat som man skall trycka i sig. Så är jag nu mätt för många dagar framöver. Behöver inte äta något alls. Det har varit ytterst intensivt med T’s familj, syskon och syskonbarn. Är helt slut i skallen efter att bara försökt komma ihåg namnen på alla och mot min förväntan så har jag faktiskt relativt bra koll på alla. Alla barnen är fortfarande något luddigt, men de vuxna har jag stenkoll på.

Fick en väldigt fin julklapp av T. Biljetter till två konserter i Gävle i Februari, som jag kunde bjuda med någon på. Rätt kraftig hint om vem denna person skulle vara… Har inte hört talas om någon av dessa musiker eller band, så det blir en upplevelse i sig. Det är väldigt sällan jag lyssnar på ny musik men än så länge har jag blivit positivt överraskad av det mesta nya som jag hört.