Julmorgon med Mario

Efter en lugn tur ner till skåne och en väldigt trevlig tid där nere med mamma och T så blev det en väldigt eventfull resa upp till Dalarna igen. Ungefär 1,5 mil in i resan så ser jag ett träd trilla, reagerar men det är för sent och stammen slår rätt i framrutan. Mängder med sprickor men endast i den yttre rutan. Perfekt placerat i synfältet på förarsidan. Det gick att se igenom men det blev en något jobbig resa upp med det. För vem kan akut byta en ruta på lillejulafton?

Ingen.

Har dock tid till nästa vecka att få den bytt, så tills dess nyttjar jag en av företagets bilar för att ta mig runt. Inte för att det är direkt mycket åkande. Men skönt att ha en bil i alla fall.

Julaftonsmorgon tillbringas hos T med barnen och nyligen så avslutades en session med Mario Kart. Som jag spelat en hel del… Vann stort 🙂 Snart blir det dock full fart med julmiddag hos T’s föräldrar, träffa syskonen, och julklappsutdelning idag, mer imorgon och även aktiviteter på annandagen. Så mitt julfirande i år går från noll till 100.