Mystisk vecka

Det blir lite fel när man är ledig en måndag och har första arbetsdagen på tisdag. Speciellt om man är 110% övertygad om att det är måndag. Eller undrar varför det är så mycket bilar ute när man kommer hem runt 16:30 på en söndag. Som då var en måndag alltså. Så lite ur fas är jag, men efter en så pass aktiv helg i Schweiz så gör det inte något.

Idag är det sovmorgon till halv 7, för åter igen skall bilen in på service. Inte alls skoj detta. Tredje servicen på 3 månader. Och fortfarande fungerar inte dieselvärmaren. Gissningsvis så kommer den inte att fungera efter idag heller utan beskedet blir som vanligt: vi måste beställa en del för flera tusen. Och du får äran att i Januari lämna in bilen igen. Allt detta för en del som endast gör att jag inte behöver skrapa rutorna.

Men bara 3 dagar kvar tills “jullovet”. Nästa vecka så har jag endast en udda variant av jour där jag behöver finnas tillgänglig på telefon och ha datorn med mig men inte behöver rycka in. Vilket ändå inte går, för jag skall vara i Skåne de tre dagarna. Och sedan blir det maximal flex mellan jul och nyår.