Räcker precis

Det är inte med många grader men med fläktarna på full fart samt kylning underifrån så klarar jag av att spela den senaste Starcraft 2 expansionen. Spelet i sig hackar inte utan det är mest att datorn får jobba på max hela tiden och den klarar det definitivt inte utan den extra kylningen. Kraven på datorn har ju stigit något sedan den första versionen släpptes för 5 år sedan och då var ju min bärbara relativt ny och modern.

Jag hade en misstanke att detta skulle vara fallet och att välja att inte spela det alls är uteslutet. Så då behövs en ny dator. För spel. Och det är 12-15 år sedan jag byggde en dator specifikt för att kunna spela. Lite ringrostig är man. Som tur är har jag ju en dator på Ludd (dock i Luleå) som jag inte använder till något specifikt så hämtar jag hem den, skaffar skärm och grafikkort så har jag min speldator.

Så nu försöker jag planera in när jag kan åka till Luleå och samtidigt komma in genom dörrarna på universitetet för att hämta min ena dator. Lite pyssel med lediga dagar blir det för december är ju redan fullbokat.