Pyntat

Första advent och då går startskottet. Julpyntet skall upp. Alla pinaler, dukar, tomtar, ljusstakar, stjärnor och annat mysko tar över lägenheten. Fast på ett bra och mysigt sätt. Då jag är utan gran i år så spenderade jag lite tid i Borlänge för att inhandla lite extra pynt. Har saknat en eller två ljusstakar och framförallt lite stjärnor i fönstret.

Är väldigt nöjd med resultatet. Det är i alla fall inte i underkant och inte på tok för mycket. Men tillräckligt för att kompensera för bristen på snö utanför fönstret.

Det är framförallt hallen jag satsade på att få riktigt julig och en väldigt välkomnande känsla när man kliver in innanför dörren.

Pyntad hall

Pyntad hall

Och vardagsrummet (även om det är ofantligt svårt att fota med mobilkameran)

Två nya stjärnor som matchar mina lampor

Två nya stjärnor som matchar mina lampor