Plötsligt lugna dagar

Jag vet inte hur men plötsligt så hade jag två helt “fria” dagar i kalendern. Inga möten, ingen direkt deadline, ingen som skulle kolla av något, inget som skulle repareras. Helt tomt. Så efter en höst med mängder att göra blev jag lite stressad över att inte ha något att göra. Eller i alla fall något som någon annan behövde att jag skulle göra. Det blev att slå på datorn och ta en kopp te. Sen kom jag på saker att göra.

Så det blev en produktiv torsdag och fredag i alla fall. Fick till och med tid att uppdatera min “att göra lista”. Det var en månad sedan sist.

Och när jag nu kontrollerade möten mm för resten av året så var det förvånansvärt lugnt. Så jag kanske hinner arbeta på mina egna projekt och beta av 5-6 “små” punkter på min lista.

När väl lördagen kom igång (ja, jag sov väldigt länge) så skulle det pyntas. Nästan allting är uppe och jag har skrivit ner en lista på saker som jag tänkte ut och shoppa imorgon. En eller två ljusstakar, julstjärnor för två fönster och lite annat smått och gott. Tyvärr ligger stora delar av mitt julpynt fortfarande i lådorna då det inte blir att pynta balkongen med alla lamporna och ingen julgran i år. Man kan inte få allt.