Nöjd med helgen

Efter att ha dragit fötterna efter mig relativt länge så var det dags att fixa till “arbetsrummet”. Det har stått som ett mindre kaos sedan tapetseringen blev klar och bara väntat på att bli klart. Och det gällde inte bara rummet utan även böcker mm som fram till i lördags har legat på mitt köksbord. Det blev bättre än förväntat och jag är faktiskt riktigt nöjd med att ha bytt rum.

Det främsta var kabeldragning som behövde fixas och min förvaring för datorer som skulle sättas på plats. Halvvägs igenom bygget ser jag att det både blir riktigt bra och att det kommer att passa in.

Datorförvaringen. Kvar är fläktar och sidostycken.

Datorförvaringen. Kvar är fläktar och sidostycken.

Något jag faktiskt blev riktigt nöjd med var min kabeldragning under dörren.

3 st kablar i en fin loop under dörren.

3 st kablar i en fin loop under dörren.

Men det som är skönast är att allt är tillbaka på sina platser och jag har inget som “ligger och skräpar” i hörnen.