Mitt gym personen

Efter en dag då jag kunde sluta tidigt eller i normal tid som det heter, så var jag taggad att ta mig till gymmet och få ont i lite muskler. Kom igång bra och kämpade på. Ökade till och med vikterna på två övningar. Men halvvägs in i passet och det är dags att byta maskin så dyker yrvädret upp. Han som ställer in en maskin, kör 2-3 repetitioner går vidare till nästa maskin, kör lite på den och så vidare. Totalt var han på 6 st maskiner och fixade så det passade honom utan att riktigt köra på rejält.

Så ofantligt störigt när man vill använda en av de maskinerna. Använd en maskin klart och hoppa inte in och ut ur den hela tiden. Det omöjliggör ju för oss andra att använda maskinen. Till slut blev jag less på att vänta och hela tiden lägga om passet så jag bara tog en av de maskiner jag väntade på. Frågade inget då han var i andra änden av gymmet) och höll på med något annat.

Vill han ha ett helt eget gym och hoppa runt så pass mycket får han ta och köpa sig egna maskiner. Det finns ju en viss etikett på ett gemensamt gym. Som att man bär tillbaka vikter, återställer maskiner när man är klar, torkar av sittytor och inte sitter kvar och vilar i en maskin. Och speciellt att man inte håller på att ta selfies och fotar till höger och vänster. Fast den personen har jag inte sett till på ett bra tag.

Pust. Då var det sagt. Nu sova!