Pluggar på

Helgen har gått till två saker. Det första och viktigaste är att sova i soffan så mycket det bara går. Väldigt viktigt att man inte missar den delen av helgen. Det andra har varit att se föreläsningar och faktiskt kommit så pass långt att jag är helt och hållet klar med en av kurserna. En introduktionskurs på väldigt grundlig nivå brukar gå väldigt snabbt, och det känns skönt att den är klar.

Min andra kurs kräver lite mer arbete men då är det även programmering i R så det är främst att sitta och testa, läsa dokumentation och testa igen. Jag ligger i fas med denna kurs men skall försöka ta och klara av både vecka 2 och 3 till helgen som kommer. Har ju tagit ledigt på fredagen så då borde jag hinna med relativt mycket. Kanske hinner jag påbörja sista veckans uppgifter även då.

Netflix gillas väldigt mycket. Ser två serier och i lördags så blev det en film jag varit intresserad av men som aldrig skulle ha sänts på “TV”. Moon som faktiskt var väldigt bra. Inte så engagerande men det tog lite tid att lista ut exakt vad det var som pågick men utan att den drog iväg i över två timmar. En och en halv timme är perfekt. Sedan blev det lite Louis CK, som är en av mina favoritkomiker. Efter George Carlin och Eddie Izzard förstås.