Mental vila

Efter mycket kämpande med att få ner antalet arbetsuppgifter på jobbet så börjar det nu kännas bättre mentalt. Jag sover bättre, är utvilad när jag vaknar och orkar lätt med ett träningspass efter jobbet. Fortfarande är det vissa små bekymmer som att jag har lite svårt att minnas allt som sker på en dag (post-it lappar i datorn räddar mig just för tillfället). Men det känns lugnare och det är ju ett bra tecken.

Har upptäckt en ytterst bra funktion på min chromecast. I och med att Spotify fick stöd för chromecast är det nu väldigt lätt att poppa loss här hemma. Det jag upptäckte var dock att om jag väljer att skicka musiken från telefonen till min chromecast så startar den upp mitt hemmabiosystem även om detta är avstängt och kör igång musiken. Väldigt smidigt att få igång medans man fortfarande håller på att få av alla ytterkläder.

Men nu skall jag se ytterligare föreläsningar innan jag blir för trött. Har redan klarat av första veckans quizz på en av kurserna.