Dyyyyrt

Fick precis det totala priset för byte av min generator. 9100 kr (inkl arbete). Och därmed närmare 25.000 kr på mindre än en månad. I den här takten så kommer jag behöva skaffa ett andra jobb för att hålla bilen vid liv. Något överdramatiskt kanske… Men mest störigt att behöva ha bilen inne ytterligare en dag på verkstan. Jag kunde ha valt att använda en begagnad generator som skulle göra det hela lite billigare men med en garanti på 30 dagar så tar jag hellre kostnaden för en originaldel från Volvo som har mycket längre garanti.

Oavsett hur tråkigt det är med bilen på service så är det ju nu 3,5 vecka kvar till första advent och då åker allt julpynt fram. Längtar efter detta även om det inte blir en gran i år, vilket är lite trist men jag skall ut på diverse äventyr som gör det svårt att vattna den regelbundet. Så jag skippar just den biten i år. Plastgran funkar ju men just på denna punkten håller jag fast vid att det skall vara en riktig gran eller ingen alls.

Men november kommer att bli en intressant månad. Hittade två kurser online som började igår. Båda om databehandling inom R. Det är intensiva kurser men jag ser faktiskt fram emot att få skriva lite quizzar och lämna in arbete för utvärdering. Framförallt att få lov att bredda mig lite och komma bort ifrån det “dagliga kaoset” på jobbet.

1 comment

    • M.P. on November 4, 2015 at 07:08

    Lycka till med kurserna, det brukar vara skönt att få göra nåt annat ibland

Comments have been disabled.