Fortsatt sliten

Jag trodde det värsta var över och att fram till jul så skulle det bli lite lättare, men kroppen är inte alls med mig. Noll ork och det första jag vill göra när jag kliver in genom dörren är att sova. Något jag har gjort ett antal gånger. Och sedan blir det ingen bra nattsömn på det.

Lite kommer det nog från resan till Helsingfors igår för att deltaga i en hearing med ECHA (den europeiska kemikalieinspektionen… typ). Även om jag sov över för att ta ett tidigt flyg så blev det en sen hemkomst. Att köra hem de 18 milen i mörker tar mer kraft än vad man tror. Dock var det en intressant upplevelse och jag blev “anklagad” för att vara amerikan pga min engelska och frånvaron av den svenska brytningen. Så till dagens datum har jag blivit misstagen för en amerikan, en engelsman, en irländare (östra delen) och när jag jobbade i Kirkenes så fanns det ett visst inslag av australiensisk brytning. Lite kul är det faktiskt att säga: jo, jag är svensk.

Imorgon blir förhoppningsvis en lugn dag då jag måste jobba hemifrån. Bilen skall på service (dyyyyrt) så jag sitter fast hemma. Det skulle nog ha blivit lika lugnt om jag kunde åka in som hemma då de flesta har tagit ledigt pga höstlovet. Men att softa runt i mjukiskläder och skriva lite instruktioner och annan dokumentation känns dock väldigt lockande. Förhoppningsvis så håller sig telefonen tyst.