Tuff natt

Blev lite sent att komma till sängs men när jag väl hade krupit ner och var 2 sekunder från att somna så ringde telefonen. Detta var runt 23:30. Problem på jobbet med online analysatorn och varken skiftet eller jourelektrikern kunde få igång den, och det går väldigt lätt att spola iväg tusenlappar för varje minut som den inte är igång. Det tog ungefär 10 minuter på telefonen tills jag insåg att jag var tvungen att köra till jobbet och se om jag kunde få igång den.

Väl på plats tog en 15-20 minuter att få igång den igen och naturligtvis var det ett litet idiotiskt fel. Plus lite mer än en timme att övervaka och kolla loggar så det inte hände något mer när jag väl hade börjat åka hemåt igen. Runt 02:30 tiden så var jag hemma igen och kunde krypa ner i sängen och somnade ganska omgående.

Så man är lite seg idag minst sagt. Träningen som jag hade planerat för dagen är definitivt lagd på hyllan och det blir åter igen en dag med att halvsova i soffan och Netflix.