Netflix funkar

Efter en vecka med Netflix så är jag faktiskt väldigt nöjd. Jag använder det mer än vad jag trodde och har börjat se några serier som jag funderat på ett bra tag på att se. Inte för att det är svårt att navigera och hitta men det kräver fortfarande lite tid att bli helt naturligt med. Men min Chromecast har aldrig varit mer utnyttjad än vad en är just nu. Väldigt enkelt att få upp vad jag vill se på tv’n.

Mitt självvalda köpstopp har även avslutats som redan “avslöjats” i och med mitt inköp av de två Lego modellerna. Även om man vill hålla igen så är det vissa saker som man bara måste ha. Spotify och Netflix är kanske är åt det billiga hållet per månad men nu när tiden för Office 2016 preview som jag har haft installerad är slut så ligger jag lite i valet och kvalet om jag skall uppgradera även det till min dator.

Min fundering ligger främst i att om jag skall köpa mjukvaran som vanligt ett satsa på ett abonnemang även här, och det mest “kritiska” är min fundering på att skaffa en Windows 10 maskin och därmed vill ha Office på två datorer. Vilket kostar en hel del. Tror jag får stå ut med den gamla versionen tills jag är helt säker på vad jag vill göra.