Trasigt hus

Nu när kylan plötsligt kom och det utlovas en mycket kall vinter av vissa män och kvinnor som spår i väderglober så ville jag få igång elementen. Fjärrvärmen hade slagits på så nu kunde man få det lite varmt igen, men där blev det stopp. Endast 2 av mina 5 element fungerar och släpper upp varmvatten i elementet. Och efter en hel helg med experimenterande så blev det att felanmäla det till Hedemorabostäder.

Väl där så fick jag snällt veta att det inte finns reservdelar till de element som jag har och det verkar vara unikt till just detta huset. Så de vet inte om de kan fixa det. Vilket är mindre bra om vi säger så. De element som inte fungerar är i sovrummen och i vardagsrummet, just där den kalla luften “ventileras in”. De som funkar är i köket och badrummet. Två rum där det väldigt lätt att få upp värmen på andra sätt och det inte kommer in en massa kalluft in utifrån i dessa rum.

Det kommer att bli en intressant vinter med andra ord.