Ytterligare en tjänst

Efter mycket funderande så bröt jag samman och registrerade mig för ett Netflix konto igår.

Tankarna har varit varför jag skulle behöva det alls, men samtidigt så är jag trött på utbudet (speciellt filmer) som visas på tv. Och när YouTube börjar bli tråkigt så fanns det inte så mycket till alternativ. Än så länge är jag nöjd, speciellt då min Chromecast kommer till bra nytta så att jag inte behöver titta på mobilen eller datorn.

Det fungerar sådär i Firefox men i Chrome så fungerar det perfekt. Och mobilen är det klockrent på. Jag har mer och mer börjat använda chrome som min webbläsare även på datorn utan att jag tänkt på det. Lite att det har krupit på mig. Några saker stör jag mig på fortfarande men det är inte så att jag protesterar helt och hållet.

Får se hur det utvecklar sig med Netflix eller om stundens behag dämpas och jag säger upp kontot. Det är ju gratis den första månaden så det blir att testa det väl nu de närmaste veckorna.