Fullt i vardagsrummet igen

Flera veckor med att ha datorerna i vardagsrummet och glädjen när de åkte in i arbetsrummet är nu över. Allt är tillbaka i vardagsrummet igen, fast avsiktligt denna gång. Då den datorförvaring jag byggde inte levde upp till mina förväntningar (det blev en baslåda) så har jag med hjälp av lite köksskåp från Ikea byggt samman en något mindre pjäs.

Nya förvaringen

Nya förvaringen

Denna gång blir det förhoppningsvis lite smidigare och “lite” mer kompakt. Än så länge går det bra och jag har fått all el på plats. Imorgon skall jag fixa alla nätverkssladdar och sedan är själva lådan klar. Har lite fler saker som skall göra den något snyggare planerat, men jag vill testa så att jag kan ha dörrarna stängda innan jag går vidare.

Shopping var den andra stora pucken på schemat igår. Hade (eller rättare sagt: tog) en ledig dag och bar mig av till Västerås och Erikslunds shoppingcenter. Har bara gjort snabba in/ut i detta område till Ikea eller till Max, så denna gång tänkte jag traska runt lite extra och se vad som finns. På vägen runt så kan det hända att jag köpte lite mer lego…

Julklappar för detta året.

Julklappar för detta året.

1 comment

    • Anders on October 18, 2015 at 13:45

    YAY lego!!!!

Comments have been disabled.