Djupdykning i Spotify

Det händer lite då och då att jag beger mig ner i ett svart hål i Spotify och hittar lite mystiska saker. Och sedan kommer nostalgitripparna och ikväll har det blivit en djupdykning i nostalgi.

Det hela började med klassiker av Björn Rosenström (Raggarrock naturligtvis). Musik som var absolut förbjuden att spela när jag låg på HMS Landsort i Karlskrona. Chefen för båten tyckte inte alls om texterna och jag kan väl hålla med om att de inte är direkt rumsrena. Men som de 18-20 åringar vi var så spelades den naturligtvis också närhelst vi kunde.

Sedan blev det åka av tillbaka i tiden. Drängarna, 250kg kärlek, Pistvakt, Black-Ingvars, Galenskaparna & After Shave, Ronny och Ragge (!), Brandsta City Släckers, Kenneth & the Knutters och många många mer.

Hålet blev bara djupare och djupare tills man till slut får ge upp och bara stänga av. Det går helt enkelt inte att hämta sig efter “Rara Söta Anna” med Ronny och Ragge.