På rätt köl igen

Efter mina helvetesveckor och den efterföljande veckan med återhämtning (och inflammerad handled) känns det som att livet stämmer igen. Lyckades komma iväg på träningen och trots flera veckor med frånvaro så gick det över förväntan. Klarade mina 3 km utan bekymmer och arm/mage övningarna jag kör efter. Dock skall man kanske inte dra för många slutsatser från det då senast jag tränade var 2 veckor sedan och innan dess var det ytterligare 2 veckor. Första gången tillbaka brukar vara “lätt”. Får helt enkelt se hur det känns på träningen imorgon.

Min middag tog ett steg i rätt riktning efter lite olika försök. Normalt har jag ätit en blandning av gröna ärtor, majs, kokt ägg, keso, tonfisk och ett krossat knäckebröd. Och en massa stark chilisås för att få smak på det hela. Problemet är ju att tonfisk inte smakar något alls, så det behövs rejält med smaksättare. På ett infall så köpte jag istället en färdigmarinerad pulled pork från butiken och testade att ersätta tonfisken.

Blev gudomligt mycket bättre. Och mycket billigare än tonfisk på burk.

Den tar bara 35 minuter att tillaga i ugn och räcker för min middag i en hel vecka. Kanske dags att fundera på att göra en helt egen variant framöver.