Golvad av dumhet

Det kommer ögonblick ibland så man bara blir så paff att man inte vet vad man skall säga eller svara. När någon säger något som är så dumt och uppenbart blåst att man bara kan lägga huvudet på sned och hoppas att de inser vad de precis sade. Tyvärr är det inte ofta de inser det och man måste bara gå därifrån.

Hade ett sådant samtal idag. Med min hyresvärd.

Tydligen är det så (enligt dem) att man kan ju inte ha badrumsdörren helt stängd. Utan den får bara vara stängd när man är där inne eller kanske om man har besök för annars så försvinner inte den fuktiga luften från badrummet.

Sug på den karamellen ett tag.

Så det där utsuget i badrummet sitter där bara för syns skull? Och att det inte drar ut nog med fuktig luft är mitt fel? Inte ert som ägare som skall göra tillsyn vart 3-6:e år och se till så ventiler är korrekt inställda? Jupp, paff blev jag. Och detta av en besiktningsman från hyresvärden då jag hittade något misstänkt i vardagsrummet och inte badrummet.

Det jag hittade i vardagsrummet då? Det var helt normalt. Jupp. Det är helt normalt att putsen i taket inte sitter fast i taket längre utan bara hålls fast av färgen…. I detta läge blev jag golvad och avslutade samtalet så snabbt det bara gick för det gick inte att komma på något att säga till svar på detta…