Lite för ivrig

Hade ju väntat rätt länge på detta nya sovrum och omtapetseringen men det visade sig redan första natten att jag skulle behövt ta det lite lugnare med att flytta in. Tapeterna häller fortfarande på att torka då det inte är direkt varmt i lägenheten och speciellt första natten var det riktigt jobbigt med väldigt fuktig luft. Så fläkten har gått på högvarv och jag har haft min up-light igång som skapar en hel del värme med sina 400W. Så nu är det bra och relativt torrt.

Det blev en tur till Ikea i söndags för att införskaffa skåpen som skall bli min nya datorförvaring. Efter en massa funderande fick jag samman hur jag ville ha det och nu står skåpen redo att byggas samman. Det enda som jag egentligen inte riktigt vet ännu är hur jag skall göra med sidorna, men det är mer en kosmetisk sak än något annat. Först skall jag se om det funkar annars så ger jag upp och får låta datorn stå i det fria.

Mina två helvetesveckor för hösten (v39 & v40) är nu över på jobbet och jag känner direkt att en hel del har lättat från mitt sinne och lite laddad inför jobbet. Nu är det “normal vardag” och inga speciella saker som måste planeras eller som kommer att äta upp massor av min tid. Har en “utflykt” till Gävle planerad på onsdag för en skyddsrond och lite småsaker kvar från rapporteringen som behöver fixas. Inget direkt stressigt. Så jag har överlevt hösten och jag längtar tills det är jul.

2 comments

  • M.P. on October 5, 2015 at 08:15

  oh, affärer som är öppna på söndagar vad inovativt. Här är så gott som allt stängt på söndagar. 🙂

  • Linus on October 5, 2015 at 19:42
   Author

  Vad är det för U-land du har bosatt dig i…. 🙂

Comments have been disabled.