Hittat vattenskadan

Igår strax innan jag slocknade i soffan (ytterst jobbigt att shoppa) så såg jag den där vattenskadan som de var inne och letade efter. Men den satt inte i väggen som i lägenheten under utan i taket. En rätt så stor skada också. Den är inte fuktig eller så, men taket och färgen var mjukt och svampaktigt. Så det blev att ringa till hyresvärden och berätta denna “glada” nyhet.

Det är ju inget direkt akut så de skulle komma förbi i slutet av veckan och titta till det hela. Får se vad som händer. Gissar att det är något i taket som blivit dåligt och att det läcker igenom när det regnar, för det är precis vid ytterväggen. En av fördelarna med att bo i hyresrätt har jag med andra ord nu kunnat nyttja. De får fixa. Lite som jag har med bilen.

Kroppen har nu börjat reagera på de två veckorna med totalt kaos. Lite trött på jobbet, glömmer bort saker och mina handleder har åter igen svullnat upp och är ömma. Allt utom det sista stör mig inte men med ömma handleder är det väldigt svårt att träna. Och jag behöver träna för att motverka alla de andra symptomen. Så lite moment 22 är det här. Idag blev det istället en rask promenad på 3 km då vädret tillät detta.