Äntligen tapetserat och klart

Efter totalt 8 veckors väntan och en hel del frustration så har jag fått ett nytt sovrum.

Nytt men ändå samma

Nytt men ändå samma

Kanske inte så nytt men det är ett helt annat rum och framförallt så är jag borta från oljudet från vägen på natten. Lite låter det fortfarande, men inte i närheten av vad det var tidigare. Och rummet “känns” bättre nu också. Tidigare så var jag inte helt bekväm med det även om det funkade, men detta känns rätt. Färgerna blev precis vad jag ville och inte en massa extra utrymme som bara försvinner.

Nu när sovrummet är klart så är det dags att ta tag i det nya arbetsrummet och gästrummet. Den grova planen jag hade verkar fungera och nu kan man till och med blåsa upp min stora luftmadrass och få plats utan att slå i något. Har en hel del att göra med kablar och dylikt men det är en bra start. En riktigt bra start faktiskt.