Sliten

Det börjar kännas nu att vi är underbemannade på jobbet. Stressen, trötthet och förvirringen har ökat i det dagliga arbetet. Då är det skönt att kunna luta sig tillbaka på den planeringen jag gjorde för många veckor sedan för i princip hela hösten.

Att planera sin dag och att spendera minst 20 minuter med att hålla denna plan uppdaterad är vad som håller mig över ytan när det börjar bli tufft. Så pass mycket ligger i planen att jag nu har börjat titta på vad som skall göras i Januari, vilket känns lite konstigt. Det är ju tre månader innan vi ens är där. Det bästa med planen är att det gör det ofantligt lätt att säga nej till saker och förfrågningar.

Vad som dock känns skönt är att man kan titta på planeringen och se att saker faktiskt blir gjorda. Något som ibland kan vara svårt att komma ihåg när det händer mycket på en och samma gång.