Lugn helg utan aktivitet

Tror jag behöver fler helger som denna. Lugn och ro och utan att gå utanför dörren mer än vad som är absolut nödvändigt för min överlevnad. Nästa helg är definitivt en jag behöver vila upp mig, för nu är veckorna jag fruktat här.

Denna och nästa vecka är de mest hektiska för hela hösten med besök, presentationer, rapportering, budget, möten och en hel del annat. Lite som en perfekt storm som legat där i framtiden och varit hotfull med sin närvaro. Men som med allt så kommer det att klaras av på något sätt. Har ju ett antal dagar med ledighet som jag måste planera in för hösten då de annars försvinner till nyår. Så lite ledighet har jag att se fram emot.

Och efter 4 veckor med stillasittande som min huvudsakliga aktivitet efter jobbet skall träningen igång igen. Idag. Förkylningen är helt och hållet borta, och det har varit något rastlösa ben på kvällarna som velat göra något men inte fått. Kommer säkert att göra rejält ont, men på ett bra sätt.