Tapetserat och klart

Äntligen så har målarna gjort sitt jobb och det blev en avsevärd förbättring. Kommer bli riktigt bra när jag till helgen flyttar sovrummet. Dock en liten detalj som jag är mindre nöjd över…

Två toner...

Två toner…

Ja, det är samma tapet och det är inget med solen eller skuggor som ställer till det. Regel nr 1 när man köper tapeter är vad? Jo, köp dem alla från samma färgbad för annars så händer det som skett här.En tydlig färgskiftning. Det hade varit en sak om det var i ett hörn, men nu är det mitt på den mest synliga väggen och i verkligheten syns det ännu mer än på bilden.

Rent tekniskt har de gjort ett väldigt bra jobb, men detta skulle jag säga är ett stort problem med det slutgiltiga resultatet. Skall in och prata med hyresvärden att jag inte är nöjd då det jag som skall betala 90% av fakturan för jobbet. Hade varit en annan sak om det var de som betalade för hela kalaset.