Inte mycket vila

Det blev inte att sitta stilla i lägenheten och ta det lugnt. Det blev inte heller fika i Borlänge. Det blev ett 35 års friande av min Favvo-Ewe i Eksjö istället med mat och hela tjocka släkten. Hennes alltså, inte min. Var den enda “utbölingen” där. Detta var nog den spontanaste långkörning jag någonsin gjort. Planerad hela 8 timmar innan avfärd.

Men roligt var det i alla fall och jag är helt slut nu efter denna helg där det pratades minnen och nutid på alla sätt och vis. Fick se det ombyggda huset som nästan var helt klart. Det nöp till rejält i min renoveringsnerv, men det blir att sitta på händerna och undvika att den ställer till det för mig.

För nu är ju det bara timmar kvar tills målarna kommer hit och börjar spacka (och det finns en hel del att spackla). Förhoppningsvis på onsdag kan jag börja flytta sovrummet och därmed få bort alla möbler som nu har stått lite här och där i lägenheten. Exakt vad jag skall göra med det gamla sovrummet vet jag ännu inte, men tills jag vet så kommer det att bli ett förråd.

Och jag såg den bästa texten på Aftonbladet när det gäller AdBlock Plus. Var tvungen att ta en screen shot på den…

Lovar ni verkligen detta?

Lovar ni verkligen detta aftonbladet?

Om de lovar dyrt och heligt att detta är sant så kommer jag aldrig att tillåta annonser igen. Inga fler nakenchocker på Aftonbladet. Alls. Någonsin. För all framtid! Äntligen!!!

1 comment

    • Anders on September 14, 2015 at 20:45

    precis vad jag tänkte när jag såg den där!

    ps jag väntar fortfarande på någon grym kombo av Mindstorm och volvon…. ds

Comments have been disabled.