Vägrar släppa

Den här förbannade förkylningen bara inte vill försvinna. Snörvel dag ut och dag in och mängder med nässpray för att hålla tillbaka lite eller få ut allt i ett svep. Och det gör det omöjligt att träna. Är nu 3 veckor sedan senaste passet och jag saknar verkligen att låta hjärnan bli helt tom och bara fokusera på övningarna. Ett perfekt sätt att släppa på stressen på jobbet.

För stressigt är det. En till sjukskrivning och nu är vi kort om folk för det dagliga kaoset. Och tyvärr förstår jag varför då jag själv känner att det börjar bli för mycket och tyvärr ser jag ingen ljusning på den fronten. Så det är bara att fokusera på det man gör och inte bry sig så mycket om allt annat som pågår. Det som inte hinns med tills att det är dags att gå hem får göras en annan dag. När tid finnes.

Ser dock fram emot helgen och att kunna vila upp mig igen. Även om det är lite trist att bara sitta hemma. Kanske det blir en tur till Borlänge bara för att fika eller nått. Eller så fyller jag bara på spolarvätska som den klagat på nu i några veckor och tar och sover i soffan en sväng…

1 comment

    • M.P. on September 12, 2015 at 09:40

    Jobbigt läge att det bara blir mer att göra på jobbet. Hoppas att du kan hålla på att inte ta på dig mer än du klarar av.

Comments have been disabled.