Visning igen

Lite spontant efter jobbet gick jag på en visning av ett hus. Inte för att jag var direkt köpsugen (på tok för stor trädgård för mig), men det låg i ett område som jag generellt varit nyfiken på ett tag. Tyvärr blev jag åter igen besviken på kvaliteten på de bostäder som erbjuds. Visst det skulle kunna bli ett riktigt trevligt litet hus om man hade 10 år och ett antal hundratusen att spendera på att fixa till det, men när det första man ser är vilda el-kablar rakt genom väggen så ger det inte det bästa intrycket.

Känner dock att jag behöver ge upp att hitta en ny bostad, då jag bara blivit besviken på de senaste visningarna jag gått på. Lägenheten jag har är bra då jag har spenderat både tid och pengar för att få den att bli väldigt trevlig, och har allt jag behöver för att bo väldigt bekvämt. Speciellt efter att tapetserarna har varit här nästa vecka (äntligen!) så jag kan flytta över mitt sovrum och komma bort från stora vägen.

Har blivit lite mer pepp idag även om det inte blev någon träning. Förkylningen verkar ha släppt helt och hållet och jag är väldigt pigg och avslappnad. Känns det så här bra imorgon så blir det definitivt att testa på ett av mina nya pass.